Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden voor de Nederlandse webshop

Klik je op mijn website www.arjaschrijver.nl op een foto in een fotoalbum, dan word je automatisch doorgestuurd naar een nieuwe webpagina, namelijk de webshop http://arja.werkaandemuur.nl. Dat is de plek waar je mijn foto’s daadwerkelijk kunt bestellen. Werk aan de Muur beheert deze webpagina en handelt jouw bestelling af, ik lever ‘enkel’ de te verkopen foto’s, bepaalde teksten en prijzen voor deze pagina aan.

Voor die webshop gelden de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Werk aan de Muur. Werk aan de Muur is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en hanteert dan ook de Algemene Voorwaarden van deze belangenvereniging voor de Nederlandse webwinkels.

 

Algemene voorwaarden voor de buitenlandse webshops

Ik verkoop ook foto’s via buitenlandse webshops, zie de pagina Webshops. Ook voor deze shops geldt, dat als je daar een bestelling plaatst, het betreffende (buitenlandse) bedrijf jouw bestelling helemaal verzorgt. De Algemene voorwaarden en het Privacybeleid van het betreffende bedrijf zijn van toepassing, hieronder vind je ze terug.

 

Overzicht van alle algemene voorwaarden en het privacybeleid van de webshops:

 

Nederlandse webshop:

Buitenlandse webshops:

logo Art Heroes

COPYRIGHT

© Arja Schrijver Fotografie 2012 - 2024

Op alle foto’s en teksten op deze site rust auteursrecht.

Logo design: Lizzil Creative